“Borsodi mentalitás” – így általánosított a megpofozott Manuel nevű rapper egy megyei fellépését követően

Megosztás

Eddig csak az X-faktorból közepesen ismert zenész verzióját ismerhettük meg, most azonban megszólalt a másik fél is, ami kissé más megvilágításba helyezi a történteket. Manuel azóta megpróbálta elnézést kérni a borsodiakkal szemben használt általánosító mondata miatt.

A Blikk számolt be az egykori X-Faktor-versenyző, Manuel hétvégi fellépéséről: az énekes közösségi oldalán írt arról, hogy esti fellépése előtt az egyik biztonsági őr megpróbálta “megcsapni őt ököllel”. Manuel a Bikini Pool Partyn lépett fel, a Vadna-Parkban múlt pénteken, az egyik biztonsági ember azonban ököllel akarta fogadni.

Ahogy Manuel írta:

“Megtehettem volna a szerződés szerint is, hogy megyek a pics@ba, de nem fogok kib@szni veletek pár bohóc miatt, akiknek aznap is csak miattam volt melója.”

Később újabb történetben írta meg a véleményét az eset kapcsán – amiben mellékesen egy megyényi embert bunkózott le:

„Tegnap történt a sztori, azóta ki lett rúgva. Borsodi mentalitás, ez van”.

A Minap.hu igyekezett megtudni a történet másik felét is.

E szerint a rappert kísérő saját biztonsági embere állt bele a helyi védelmi erőkbe.

“Takarodjatok már befelé mert nem tudok bemenni” – így köszönt be a személyzetnek. Ha már általánosítunk, akkor megállapítható, Borsodban ez tényleg nem szokás. Ennek tükrében meg is kérdezték tőle, “mit gondol, kivel beszél ilyen hangon”? A neve elhallgatását kérő biztonsági őr szerint heves szóváltás következett, aminek a végén elcsattant egy pofon, amit a Manuelt kísérő férfi kapott. Őt a rapper maga váltotta fel a szájkarate tatamiján.

“Csak nyomta a nagyképű hülyeséget, aztán a kollégám adott neki egy atyai pofont” – fogalmazott a helyszín biztosításában résztvevő őr.

Manuel később az Instagramon azzal egészítette ki a Blikk cikkét, szerinte erős megfogalmazás volt a részéről „borsodi mentalitás” jelzővel illetni a férfi viselkedését. Azt írja, nem volt célja megsérteni ezzel senkit, pusztán a biztonsági őrrel volt gondja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek